Utazz másképp!

NE olvasd el, ha tériszonyod van!

Felmenni egy kilátóba és lenézni a mélybe – elképesztő érzés. A Tripadvisor bemutatta a világ hátborzongató magaslati pontjait, ahol úgy érezhetjük, mintha az égben sétálnánk. Több helyen üvegből van alattunk  a padló, így átélhetjük a lebegést. Mindegyik névre kattintva az adott kilátó hivatalos oldalára juttok, ha szeretnétek a fellegekben járni.

Skywalk Dachstein, Ausztria –  2700 méter magasan méltóságteljes hegyek és hátborzongató mélység. Nyáron is maximum 12 fok van, és némi szél, a panoráma lenyűgöző. Megnézhetjük a Jégpalotát is, amiben gyönyörű fényjátékok világítják meg a hihetetlen részletességgel kidolgozott szobrokat.

skywalk-dachstein

Lebensgrosse-Figuren-aus-Eis_300dpiCapilano Suspension Bridge Park, Canada – 1889 óta több millió látogató járt itt. 7 szűk függőhíd labirintusán mehetünk végig csodálatos természeti környezetben.

capilano-suspension-bridge

cap-1Gardens by The Bay, Szingapúr – 101 hektáron elterülő 3 csodaszép kert a lüktető belvárosban. 2012 július végén adták át, így én sajnos nem láthattam, amikor 2005-ben ott voltam, de ezért érdemes lesz visszamenni.

singapore

gardenbythebay

 

Willis Tower, Chicago USA – 110 emeletes épület a belvárosban. 1970-ben épült, korábban Sears Tower volt  a neve. 2000-ben épült meg a modern üvegkilátó része. hátborzongató!

WillisTower

willis-tower-chicago

Ha teszenek az írásaim, kérlek, szavazz rám az Év anyavállalata versenyben (A bemutatkozás után a Like gombra kell kattintani.) Előre is köszönöm:

http://www.gazdagmami.hu/ev-anyavallalata-2014#82

 Még több érdekes hírért katt ide.

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!