Utazz másképp!

Kedvenc kalandparkunk az országban

Kb 4 éve fedezzük fel az ország kalandparkjait, és sok színvonalas helyet látttunk, próbáltunk, gyönyörű környezetben, igazi kalandokkal. A mi személyes kedvencünk a Holdfényliget lett az Alpokalján, ami egyébként közel 2 kilométeres összmásszó hosszával a leghosszabb a Dunántúlon és Burgenlandban. De mi nem is ezért szeretjük, hanem mert  apályák izgalmasak, van bennük homor, nem ugyanaz a 4 elem váltakozik. Fontos szempont, hogy árnyas fák alatt van az egész park, így a legnagyobb hőségben is hűsölhetünk. Nemcsak 2 izgalmas gyerekpálya van, hanem a tiniknek is építettek egy pályát, és a felnőttekre is igazi kihívások várnak.

IMG_2923

IMG_2904

Van egy kimondott csúszópálya is, ahol egy nagy létra megmászása után nincs más dolgunk, mint egyik kötél után a másikon csúszni a karabinerben ülve.

Igazi különlegesség, hogy az országban egyedülálló módon kerekesszékkel és bottal közlekedőknek is kialakítottak akadálymentesített akadálypályát – bármilyen képzavaros legyen is ez a szó.

IMG_2908

A park területén a mászás melett még számos más kalandban lehet részünk, pl kisvonatozás, gokart, íjászat, vagy végigsétálhautnk a mezítlábas ösvényen, aprókavicsokon és a mocsárban is. Ha hosszabb ideig maradnnk tipi sátrakban szállhautnk meg.

Ott voltunk, kipróbáltuk, lefényképeztük, nézzétek Ti is.

IMG_2915

IMG_2902

IMG_2921

IMG_2906

IMG_2907

IMG_2924

Ha további titkos tippeket, szállásötleteket szeretnél kapni gyakorlott utazóktól, csatlakozz a Szenvedélyes utazók Facebook csoporthoz itt, és like-old a Szállás másképpen Facebook oldalt itt.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!