Utazz másképp!

Ott vagyunk már? 3 szuper magyar társasjáték utazáshoz

Nyaralás, utazás alatt sokszor van szükség egy jó társasjátékra: rossz idő esetén, a strandon két csobbanás között, utazás alatt a vonaton, autóban, repülőn, este a szálláson. A nagy választékból három olyat válogattunk, amelyik magyar gyártású, könnyen magunkkal vihetjük, kicsik és nagyok is élvezik és 4000 Ft alatt megvehetjük. Mindegyik szuper ajándékötlet is, ha az ünnepelt szeret utazni és játszani.

1. A Balatonboglári strandon

Elsőre egy kirakósnak tűnik, ugyanis azzal kezdődik, hogy puzzledarabokból ki kell rakni magát a játéktáblát. Ezután jön a java: egy füzetben 64 különböző nehézségű logikai feladatot kapunk, ami alapján kitalálhatjuk ki mellett ül a szalmakalapos hölgy, ki az, aki tablettel játszik, és kinek ki a szomszédja. Óriási móka végigcsinálni a fejtörőket, egy próbát már ide kattintva tehettek. A különböző szintű feladványoknak köszönhetően gyerekek és felnőttek is játszhatják.

IMG_7255

2990 Ft, több infó itt (találtok itt még egy borrendező játékot és egy Kikötős társasjátékot is)

2. Hajók és Kapitányok

Ezt a memóriajátékot különösen a gyönyörű kidolgozás miatt ajánlom. A Marbushka játék Bohony Beatrix csodálatos munkája, aki kislányukon teszteli le először az elkészült műveket. Ebben a memóriajátékban nem teljesen ugyanolyan párokat kell keresni, hanem a hajóhoz passzoló kapitányt.

kapitany

3800 Ft, itt rendelhető (találsz még táblás játékot és kirakóst is.)

3. Ott vagyunk már?

A stílszerűen bőrőnd alakú dobozban kártyák vannak, és a játékosoknak az azon szereplő dolgokat kell minél előbb megtalálni az autón vagy buszon kívül (pl. repülő, híd, folyó). Egy órát simán elvagyunk vele.

ott vagyunk mar

2860, részletek itt.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!