Utazz másképp!

Lazulós karácsony Budapesten

A karácsony előtti rohanás, vagy éppen az ünnepi felfordulás elől nemcsak úgy menekülhetünk el, ha elutazunk, hanem egy elegáns és stílusos szállodában is – meglepően megfizethető áron.

IMG_0083

Már az adventi vasárnapokat is egy kellemes családi ebéddel köthetjük össze, amikor a négycsillagos szálloda Araz éttermében az isteni finom svédasztalos kínálatból annyit ehetünk és ihatunk, amennyit szeretnénk, miközben a gyerekek a gyereksarokban tombolhatják ki magukat animátorok segítségével. (6990 Ft, gyerekeknek 6 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50%-os kedvezmény.)

DSC_9471-67446fe807

Az ajándékvásárlásra sem lesz gondunk, itt ugyanis gyönyörű ajándékutalványt vehetünk akár egy wellnessre, akár egy borvacsorára, vagy egy brunch-ra – olyan ajándék, amivel nem lehet mellélőni.

ajandekutalvany

Ha a szentestét valaki nem szeretné egyedül vagy kettesben otthon tölteni, Barka Áron séf négyfogásos menüjével lakhat jól, miközben a háttérben hangulatos élőzene szól.

szenteste

Másnap, 25-én akár az egész család felkerekedhet, hogy otthoni főzőcskézés nélkül is egy sor ételt kóstolhasson végig mindenki, 6 éves korig ingyenesen. A gyerekeket játszósarok és animátor várja.

dec25-27

Részletek az egykori Hungária fürdőből újjászületett Continental Hotel Budapest Facebook oldalán.

Így készültek a szállodában a karácsonyra:

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!