Utazz másképp!

Agárdi pálinkatúra Velencebusszal

A tavalyi évben nagy sikere volt a Velence több, fontos pontját összekötő nyári buszjáratnak. Szerencsére idén nyáron is utazhattok Velencebusszal a Budapest Tuk-Tuk és a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület közreműködésével.

Az egyik busz helyi járatként működik, amely – többek között – a Velence Resort & Spa, a Velence Korzó, a VelenceBike Kerékpáros Kompetencia Központ, a Velencei Vízi Vár strand és a Hotel Juventus között jár. Az elektromos golfbusz keddtől vasárnapig közlekedik, minden egész órakor a Velence Resort & Spatól indul, és minden óra 30 perckor jön vissza a VVV strandtól. A buszon helyi lakosok és turisták is utazhatnak, 200 Ft/fő/út áron.

A menetrend szerinti jármű mellett idén is utazhattok még egy 17 személyes golfbusszal, amely külön megrendelésre közlekedik, a csomagban pedig több helyszín közül lehet választani. Rendelhettek például buszos túrát a pákozdi Katonai Emlékparkba, az Agárdi Pálinkafőzdébe, a pákozdi Lics Pincészet és Szőlőbirtokra, valamint az agárdi L. Simon Borászatba, de részt vehettek Velencei-tavi körutazáson is, vagy igényelhettek személyre szabott transzferjáratot. A csomagok tartalmával, egyéb információkkal kapcsolatban itt találtok több infót: a www.velencebusz.hufacebook.com/velencebusz.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!